• Imprimeix

Més de 14.000 estudiants de la UOC obtenen un certificat equivalent al mitjà de l'ACTIC

A l’equivalència del certificat de l’assignatura Competències TIC, vigent des del curs 2014/15 i actualitzada el 2016/17, s’hi suma la de l’assignatura Competències digitals a l'FP

12/01/2018 08:01
UOC Logo

Segons la informació publicada per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), un total de 14.193 estudiants de la UOC ha obtingut des del curs acadèmic 2014/15 un certificat equivalent al mitjà de l’ACTIC.

Això és fruit del reconeixement de l’equivalència amb el certificat ACTIC dels certificats obtinguts per les persones que cursen satisfactòriament l’assignatura Competències TIC. Es tracta d’una assignatura transversal per a tots els graus de la Universitat, encara que adaptada –pel que fa al supòsit a partir del qual treballa l’alumnat– a cadascun d’ells. El reconeixement és vàlid des del curs 2014/15.

Posteriorment, l’Ordre PRE/17/2017 va actualitzar, a partir del curs 2016/17, aquesta equivalència respecte dels continguts de l’ACTIC vigents des de 2016. La disposició introduïa també l’equivalència dels certificats del projecte Competències digitals a l'FP, que té una funció similar a la de CTIC, però en el marc dels cicles formatius de grau superior de formació professional impartits a partir de la col·laboració entre la UOC i Jesuïtes Educació.

Oferim a continuació l’enllaç a la notícia publicada per la UOC, respecte de la qual hem d’insistir que la superació de les assignatures de la UOC no comporta obtenir un certificat ACTIC, sinó un d’equivalent: Notícia de la UOC.