• Imprimeix

Material del Citilab

Material formatiu del Citilab

ActicMA

Guia ràpida d'utilització

Els materials de suport al projecte ACTIC han estat concebuts com un repositori de continguts modulars que poden adaptar-se a diferents processos formatius vinculats a l'acreditació.

Descripció dels continguts

Hi podeu trobar, d’una banda, materials en formats diversos (text, vídeo, àudio) corresponents al nivell 1 de l'ACTIC, pensats per a usuaris amb una alfabetització digital elemental que vulguin assolir unes competències bàsiques en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

D’altra banda, podeu accedir a vídeos corresponents al nivell 2 de l’ACTIC.

Aquests continguts estan basats en els continguts de l’ACTIC de 2009 i no estan actualitzats.

Continguts multiformat

Des de la plataforma d'aprenentatge electrònic (e-learning), feta segons l’especificació SCORM, es pot accedir a una col·lecció de continguts pedagògics estructurats, en formats de text (acompanyat d'imatges), vídeo i àudio. D'aquesta manera és possible adaptar-los als hàbits o les necessitats de diferents tipus de persones.

Continguts modulars

Tot i estar seqüenciats en relació amb la progressió de competències de l'ACTIC, es tracta de mòduls formatius als quals es pot accedir i treballar independentment, segons les necessitats específiques i seguint itineraris alternatius.

Continguts oberts en línia

Es pot accedir als materials mitjançant Internet, ja sigui per treballar-ne els continguts i exercicis autoavaluatius o descarregar vídeos o gravacions sonores concretes, o per descarregar unitats senceres i incorporar-les a altres entorns virtuals d'aprenentatge, com ara Moodle.

Els continguts tenen llicència Creative Commons reconeixement – compartir igual, que permet utilitzar-los, adaptar-los i difondre’ls lliurement, sempre que se’n reconegui l’autoria original i la difusió es faci amb la mateixa llicència.