• Imprimeix

Preguntes freqüents relacionades amb la prova

Les proves es fan en centres col·laboradors autoritzats per la Generalitat i distribuïts per tot el territori de Catalunya per facilitar l’accés de la ciutadania a l’ACTIC. La persona interessada pot reservar el lloc, la data i l’hora per realitzar la prova d’avaluació a través del portal ACTIC.

No hi ha convocatòries per a fer la prova d’avaluació. En qualsevol moment la persona interessada pot inscriure’s a la prova i escollir lloc, dia i hora per fer-la.

L’objecte de l’avaluació és valorar la competència digital i no els coneixements estrictament basats en productes concrets. Per aquesta raó les preguntes no estan vinculades a cap programari específic.

La prova consisteix a resoldre en un temps concret un conjunt d’activitats sobre diversos temes que el sistema determina aleatòriament. Per conèixer el funcionament de la prova, a l’angle superior dret de la pàgina princpal del portal ACTIC trobareu, a la caixa de "El més consultat", l’enllaç a la guia de la prova.

No, les preguntes tindran un pes en la puntuació final que dependrà de la seva complexitat i dificultat.

 

La persona interessada que no superi la prova d’avaluació no s’hi podrà tornar a presentar, amb independència del nivell triat, fins que no hagi transcorregut un termini mínim d’un mes comptat des de la data de la realització.