Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Notícia  > Mòbils, nens i ACTIC: ...
 
Dimarts, 21 de març de 2017

Mòbils, nens i ACTIC: reflexions d’un pediatre

Santiago García-Tornel fa unes reflexions sobre mòbils i ACTIC en el seu blog


En el seu blog Reflexiones de un pediatra curtido, el doctor Santiago García-Tornel Florens ha publicat l’apunt “¿A qué edad debo comprarle un teléfono inteligente a mi hijo? La respuesta podría ser cuando supere la prueba ACTIC”.

Santiago García-Tornel és un pediatre prestigiós; ha estat cap clínic del Servei de Pediatria de l’Hospital Sant Joan de Déu i actualment és pediatre associat de l’Hospital. És també un metge inquiet i preocupat pels problemes socials de la infància i l’adolescència. En aquest text, reflexiona sobre el tema polèmic de l’accés dels infants i adolescents als telèfons mòbils, i es refereix a l’ACTIC com un instrument a tenir en compte per valorar la capacitat d’accedir-hi. Això el porta a proposar que es rebaixi l’edat mínima per obtenir l’acreditació; tema que, d’altra banda, està sobre la taula en relació amb la revisió del decret que regula l’ACTIC.

García-Tornel està impulsant la discussió sobre tota aquesta temàtica dins del seu col·lectiu professional; cosa que inclou, entre altres accions, una propera jornada.

Podeu accedir al text esmentat accedint al seu bloc