Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Ofertes formatives TIC  > Material formatiu  > Material del Citilab
 

Material formatiu del Citilab

ActicMA

Guia ràpida d'utilització

Els materials de suport al projecte ACTIC han estat concebuts com un repositori de continguts modulars que poden adaptar-se a diferents processos formatius vinculats a l'acreditació.

Descripció dels continguts

Hi podeu trobar, d’una banda, materials en formats diversos (text, vídeo, àudio) corresponents al nivell 1 de l'ACTIC, pensats per a usuaris amb una alfabetització digital elemental que vulguin assolir unes competències bàsiques en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.

D’altra banda, podeu accedir a vídeos corresponents al nivell 2 de l’ACTIC.

Aquests continguts estan basats en els continguts de l’ACTIC de 2009 i no estan actualitzats.

Continguts multiformat

Des de la plataforma d'aprenentatge electrònic (e-learning), feta segons l’especificació SCORM, es pot accedir a una col·lecció de continguts pedagògics estructurats, en formats de text (acompanyat d'imatges), vídeo i àudio. D'aquesta manera és possible adaptar-los als hàbits o les necessitats de diferents tipus de persones.

Continguts modulars

Tot i estar seqüenciats en relació amb la progressió de competències de l'ACTIC, es tracta de mòduls formatius als quals es pot accedir i treballar independentment, segons les necessitats específiques i seguint itineraris alternatius.

Continguts oberts en línia

Es pot accedir als materials mitjançant Internet, ja sigui per treballar-ne els continguts i exercicis autoavaluatius o descarregar vídeos o gravacions sonores concretes, o per descarregar unitats senceres i incorporar-les a altres entorns virtuals d'aprenentatge, com ara Moodle.

Els continguts tenen llicència Creative Commons reconeixement – compartir igual, que permet utilitzar-los, adaptar-los i difondre’ls lliurement, sempre que se’n reconegui l’autoria original i la difusió es faci amb la mateixa llicència.

 

Data d'actualització: 18.03.2014